Select Page
Palau de la Música, València

3 dies / 58ponents
Anem a escoltar-nos

22-24 Novembre

Anem a escoltar-nos

oct. 17, 2017 | Blog | 0 comments

“Anem a escoltar-nos” es presenta no només com un eslògan del Fòrum Internacional de Música, sinó com una declaració d’intencions per al debat, per posar sobre la taula totes les qüestions candents, en les quals el públic, especialistes i representants de molts països del món i de diferents punts del territori nacional, es podran escoltar.

En la presentació del Fòrum Internacional de Música a tots els valencians i valencianes, Gloria Tello, Regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música i Vicent Ros, director del Palau, van exposar l’esperit d’aquesta trobada: Tal com ha explicat Gloria Tello, “no és casualitat que este fòrum comence el 22 de novembre, el Dia de la Música; a més, es tracta d’un brillant colofó al 30 aniversari del Palau de la Música, i volíem ser la seu d’un esdeveniment de tanta rellevància perquè som un referent cultural i musical de la ciutat”. 

Del 22 al 24 de novembre “València es convertirà en el centre internacional de debat musical, on volem -ha subratllat la regidora- ser una plataforma d’expressió artística per a tot el món, un lloc de trobada per a forjar relacions i poder escoltar-nos els uns als altres”. La presidenta del Palau ha expressat que l’objectiu és que el Palau siga “un epicentre de debat multidireccional en què participen alumnes i professors de conservatoris i universitats, musicòlegs, professionals del sector i públic general”. 

Per la seua banda, Vicent Ros ha assegurat que “el Palau ha de ser la plataforma per a recuperar el patrimoni de la música, i este fòrum és un pas més per a aconseguir-ho, ja que en ell es debatrà tant sobre el present com sobre el futur de la música”. Segons Ros, el Palau és “la seu perfecta per a acollir este fòrum ja que és un auditori en què tenen cabuda tots els gèneres musicals”, i ha afegit que “és una plataforma idònia per a situar a València en el lloc que li correspon internacionalment”. “Hem de creure’ns més el que som”, ha conclòs Vicent Ros.

Inscripció

 Inscripcions online tancades

Inscripcions presencials a partir del dia 22 a les 10 h en el Palau de la Música

La inscripció del Fòrum Internacional de Música és de
20 € per a professionals i 10 € per a estudiants.

L’administració educativa podrà reconéixer la participació de l’alumnat dels conservatoris o centres autoritzats, demanant a la secretaria del centre l'esmentat reconeixement com a hores de participació en activitats complementàries o crèdits ECTS, segons es tracte ensenyaments professionals o superiors, a proposta del tutor de cada alumne.