Select Page
Palau de la Música, València

3 dies / 58ponents
Anem a escoltar-nos

22-24 Novembre

Celebrem el 30 aniversari del Palau de la Música

oct. 24, 2017 | Blog | 0 comments

“És una manifestació que reivindica el mecanisme de l’escolta. A nivell de paraules i a nivell de sons. En elsdiàlegsparlats i en la música pura.”

Juan Ángel Vela del Campo és el director del Fòrum Internacional de Música de València, té una dilatada experiència en l’àmbit musical i reunixtotselsrequisits per a ser-ho. Ésenginyer de telecomunicació i des de 1897 a 2015 va ser crític musical d’El País. Ha sigut el primer espanyol a rebre el Premi de la Crítica de Música i Teatre del Fons de Cultura de Salzburg en 2000. Ha coordinat la secció de Música de les dos “primeresTrobadesmundials de les Arts” en València i també la “Història de la música a Espanya i Hispanoamèrica” del Fons de Cultura Econòmica. Ésprofessor del Conservatori SAN Pietro a Maiella de Nàpols.

Davantd’esteúltimrepte que se li planteja en la seua carrera, ni més ni menys que dirigir el primer Fòrum de música que se celebra a València, i que té una aspiració internacional, Juan Ángel ha expressat la seuasatisfacció per estar al capdavantd’unfòrumcom este, i també se sentagraïtpelprivilegi que suposa. Sobre l’aspiraciód’estatrobada, no pot ser mésclar: “per una banda, és una convocatòria festiva perquè no en va se celebren els 30 anysd’existència del Palau. Però també és una manifestació que reivindica el mecanisme de l’escolta. A nivell de paraules i a nivell de sons. En elsdiàlegsparlats i en la música pura. Es reflexiona a més sobre l’essència de la música, l’educació, les possibilitats de futur i les repercussionssociològiques. Representants de Brasil, Argentina, Mèxic, Itàlia, França i diverses comunitats españoles reforcen l’abast d’uns debats sens dubte enriquidor”.

El director del Fòrum, ha destacat que la jornada central estarà dedicada a València, “tant per la importància de les bandes de música, compelpaper cultural i social del Palau de la Música. Seràl’eix central de tota la trobada”. I una última reflexió: “servirà també per a saber onestem, onvolem arribar, i deixartotsels temes sobre la taula”.

Inscripció

 Inscripcions online tancades

Inscripcions presencials a partir del dia 22 a les 10 h en el Palau de la Música

La inscripció del Fòrum Internacional de Música és de
20 € per a professionals i 10 € per a estudiants.

L’administració educativa podrà reconéixer la participació de l’alumnat dels conservatoris o centres autoritzats, demanant a la secretaria del centre l'esmentat reconeixement com a hores de participació en activitats complementàries o crèdits ECTS, segons es tracte ensenyaments professionals o superiors, a proposta del tutor de cada alumne.