Select Page
Palau de la Música, València

3 dies / 58ponents
Anem a escoltar-nos

22-24 Novembre

3 dies / 58 ponents

nov. 2, 2017 | Blog | 0 comments

Redoble de tambors…. t’expliquem ja tot el que ocorrerà durant els tres dies del Fòrum.
Dimecres 22 “La necessitat de la música” és el tema central i tractarem la gestió musical, els joves i la música clàssica, la presència de la dona en el panorama musical o l’educació musical i la motivació. Sona bé, veritat? Doncs els ponents, molt potents, d’aquest primer dia seran Begoña Lolo, Javier Elzo, Amparo Sánchez – d’Amparanoia- o Joao Guilherme Pipper, entre d’altres.
I seguim amb este bon ritme dijous 23. Totes les sales del Palau obertes per acollir “El fenomen de les bandes de música al territori valencià” i “L’impacte del Palau de la Música en la vida cultural i social valenciana”. Des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit passaran per allí Sole Giménez, Ana María Botella Nicolás, Ricard Pérez Casado, Fani Blanch, Remigi Morant, José Rafael Pascual Vilaplana i Ferran Escrivà-Llorca, entre molts altres, que faran sonar molt alt les seues veus.
I sense perdre el compàs, divendres 24 en “Un futur obert” parlarem del “Passat, present i futur del Palau de la Música” i de “La importància dels auditoris. Una visió internacional” amb ponents com ara Arturo Reverter, José M. Nácher Escriche o Vicent Ros, que estan en la millor sintonia amb tot el que ocorre en el panorama musical.

Tota la informació sobre horaris, ponències i ponents la tens a la nostra pàgina web: www.forumdemusicavalencia.com

Ah! I molt important, t’informem que l’administració educativa podrà reconéixer la participació de l’alumnat dels conservatoris o centres autoritzats, demanant a la secretaria del centre, l’esmentat reconeixement com a hores de participació en activitats complementàries o crèdits ECTS, segons es tracte d’ensenyaments professionals o superiors, a proposta del tutor de cada alumne.

Este mes de novembre, al Palau de la Música, anem a escoltar-nos!.

Inscripció

 Inscripcions online tancades

Inscripcions presencials a partir del dia 22 a les 10 h en el Palau de la Música

La inscripció del Fòrum Internacional de Música és de
20 € per a professionals i 10 € per a estudiants.

L’administració educativa podrà reconéixer la participació de l’alumnat dels conservatoris o centres autoritzats, demanant a la secretaria del centre l'esmentat reconeixement com a hores de participació en activitats complementàries o crèdits ECTS, segons es tracte ensenyaments professionals o superiors, a proposta del tutor de cada alumne.