Select Page
Palau de la Música, València

3 dies / 58ponents
Anem a escoltar-nos

22-24 Novembre

Ramón Tebar, Director de l’Orquestra de València

nov. 9, 2017 | Blog | 0 comments

“Vos convide a participar en el Fòrum Internacional de Música al Palau de la Música de València. Una oportunitat per a debatre, conversar, discutir i sobretot, escoltar-se els uns als altres sobre el passat, present i futur de la música a València, a Espanya i al món.
Com a músic i director d’orquestra, les nostres ferramentes principals són, no només interpretar els sons amb els nostres instruments musicals, sinó tan important com açò, escoltar-nos els uns als altres, d’això que siga tan oportú el lema del Fòrum “Anem a escoltar-nos”.
Una oportunitat única per a situar-nos, des de València, ciutat de la música, en el context musical actual i d’eixa manera, ser conscients del nostre camí cap al futur i el nostre paper en la música.”

Inscripció

 Inscripcions online tancades

Inscripcions presencials a partir del dia 22 a les 10 h en el Palau de la Música

La inscripció del Fòrum Internacional de Música és de
20 € per a professionals i 10 € per a estudiants.

L’administració educativa podrà reconéixer la participació de l’alumnat dels conservatoris o centres autoritzats, demanant a la secretaria del centre l'esmentat reconeixement com a hores de participació en activitats complementàries o crèdits ECTS, segons es tracte ensenyaments professionals o superiors, a proposta del tutor de cada alumne.