Select Page
Palau de la Música, València

3 dies / 58ponents
Anem a escoltar-nos

22-24 Novembre

Emergents al Palau

nov. 14, 2017 | Blog | 0 comments

VARIETAT D’ESTILS I MOLTA QUALITAT EN ELS 20 GRUPS SELECCIONATS QUE HI PARTICIPARAN EN “EMERGENTS AL PALAU”
Els concerts es desenvoluparan de febrer a juny de 2018 a la Sala Rodrigo

Els cicles d'”Emergents al Palau”, “Jazz a poqueta nit” i “Rock, pop…, al Palau” són propostes noves I de molt d’èxit per captar nous públics de totes les edats i obrir el Palau a totes i a tots. El dia 23 podreu assistir en el Fòrum Internacional de Música a comunicacions i debats on es tractaran estos aspectes: les altres formes d’entendre la música, altres públics i les músiques actuals i els sons contemporanis. No deixes de vindre i posar damunt de la taula totes les qüestions musicals que vullgues compartir. Anem a escoltar-nos.

“El llistat definitiu dels grups seleccionats per participar en “Emergents al Palau”, respon perfectament a la idea original d’este cicle, basada en els criteris de qualitat i de varietats d’estils i d’edats”, que permetrà “gaudir a un públic molt ample, de propostes musicals allunyades de l’àmbit més comercial”. Així ha qualificat la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, la selecció dels 20 grups que actuaran a la Sala Rodrigo del Palau de la Música, des de febrer fins a juny de 2018 i que, ha estat proposada pels periodistes del comité seleccionador Eduardo Guillot, Amàlia Garrigós, Amalia Yusta i Víctor López. I és que més de 60 grups i bandes s’han inscrit per a ser seleccionats, un nombre que per a la regidora “és tot un èxit que ens anima a proposar i seguir treballant per fer realitat este tipus de cicles, i fer un pas endavant en la dignificació de l’ofici de músic”.

D’esta manera, es combina el folk tradicional d’arrels amb el pop, el blues o el soul, així com el jazz, sense oblidar el rock en les seues múltiples variants. És per això que tindran cabuda tots els estils musicals que configuren el circuit alternatiu de València i de la seua àrea metropolitana.

El jurat ha tingut en compte esta varietat, així com que una gran quantitat de llengües estén representades: francés, anglés, valencià i castellà. Davant la gran quantitat de propostes presentades dins dels estils rock i pop, el jurat ha decidit doblar aquests gèneres i agrupar altres com hip hop o l’electrònica on hi havia menys inscripcions o inclús havien quedat deserts en l’estil Garatge-Punk/Surf. D’esta manera, el llistat de grups per estils és:

Cançó d’autor: Juanjo Pérez i Victòria Ros & Andreu Soler
Blues- Rhythm & Blues- Soul: Twise i Los Fabulosos Blueshakers
Hip hop/Electrònica: Eleness i Matic
Jazz-Fusió i Mestissatge: Ainda Não Street Band
i Stéphanie Cadel et la Caravane
Folk: Nanga Parbat i Rascanya
Indie: Yobamochi i Nathan Jaime
Pop: Lanuca, Samuel Reina, Sempere i Dual
Rock: Dûrga, Las Víctimas Civiles, Mr Perfumme i Wild Ripple

Inscripció

 Inscripcions online tancades

Inscripcions presencials a partir del dia 22 a les 10 h en el Palau de la Música

La inscripció del Fòrum Internacional de Música és de
20 € per a professionals i 10 € per a estudiants.

L’administració educativa podrà reconéixer la participació de l’alumnat dels conservatoris o centres autoritzats, demanant a la secretaria del centre l'esmentat reconeixement com a hores de participació en activitats complementàries o crèdits ECTS, segons es tracte ensenyaments professionals o superiors, a proposta del tutor de cada alumne.